Zivju pārstrāde pārtika, visā Latvijā
Alrey OÜ
Aovere küla ..., Tartu linn
Zivju tirdzniecība, Zivju tirgotājs, Zivju importēšana, Zivju eksportēšana, Zivju tirgus, Zivju produkti, Zivju konservi, Zivju pārstrāde , Zivju izstrādājumi, Svaigu zivju tirdzniecība, Zivju piegādātājs, Zvejniecības
Baltic Pack, SIA
Biķernieku 121, Rīga LV-1021
Tirdzniecība - iesaiņojamie materiāli gaļas, zivju , piena, maizes, siera, augļu-dārzeņu, saldējuma ražošanai, Iekārtas gaļas un zivju pārstrādei un pakošanai. Saldēšanas un atsaldēšanas iekārtas.
Bella AK, SIA
"Tauriņi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Marinējumi, marinēti jūras produkti, marinētas zivis, mazsālītas, zivju plates, uz pasūtījumu zivju plates, produkti, zivju produkcija, zivju plates banketiem.
Brīvais Vilnis, AS
Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
zivis, pastētes, frikadeles, u.c. kaltētas zivis, šprotu konservi eļļā, tomātu mērcē, apcepto zivju , konservi, pastētes, zivju konservi želejā, mencu aknas, Rīgas šprotes
Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
ēdināšana, veģetārā ēdināšana, bezglutēna produktu virtuve, bezglutēna produkti, EKO produkti, Eko pārtika
DCL, SIA, tehnoloģiskie risinājumi pārtikas ražošanai
Ilzenes 26, Rīga LV-1005
Iepakošanas materiāli pārtikas rūpniecībai, tīkliņi kūpinājumiem, konsultācijas iepakojuma materiālu pielietošanai, pārtikas piedevas, garšvielas pārtikas rūpniecībai, mākslīgie desu apvalki, pārtikas plēves, tipogrāfijas pakalpojumi. Desu mākslīgie apvalki. Plēvju materiāli. Tīkliņi kūpinājumiem. Pārtikas piedevas. Garšvielas
ZL.LV iesaka
Dieniņas, lauku māja
Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.